top of page

SERVICES

DATA_GEUS, IT'er voor de MKB'er

VERNIEUWING

VERNIEUWING

Ik ondersteun bij het ontwerp en de realisatie van digitale oplossingen om zo jou als ondernemer of als directeur te helpen een betrouwbare, waardevolle impact te maken binnen én buiten de organisatie. Om optimale interactie in de klantreis met jouw doelgroep te faciliteren, werk ik samen met jou en je team aan de vernieuwingen die de meeste waarde voor jouw klant vertegenwoordigen. Op die manier bouw ik aan de waardemaximalisatie van jouw IT investeringen. 

MODERNISERING

MODERNISERING

Ik help de visie achter jouw bedrijf vertalen naar concrete doelen en die doelen vervolgens naar een effectieve strategie. Of het nu een ontwikkeling van startup naar meer is, of wanneer je je bedrijfsmodel wendbaarder en toekomstgericht wilt maken. 

BEHEER & ONDERHOUD

BEHEER EN ONDERHOUD

Ik adviseer in het onderhouden van groei in jouw IT investeringen, door bijvoorbeeld een portfolio in te richten. Met dat portfolio lever ik samen met jou en je team inzicht in klantwensen, groeimogelijkheden en mogelijke knelpunten binnen je organisatie. Zo zorgen we samen dat projecten en ideeën bijdragen aan het realiseren van de beste strategie voor jouw bedrijf en jouw klanten. 

FOCUS OP VERNIEUWING, MODERNISERING 
OF BEHEER & ONDERHOUD?___#HELP

Op welk moment word je als ondernemer of directeur wakker en weet je zeker; JA! Ik ben toe aan vernieuwing of modernisering van mijn bedrijf of een bedrijfsonderdeel. Wanneer weet je dat zeker? Is je huidige, digitale configuratie voldoende afgestemd op jouw groeiambitie? Is je ontwikkel-prioriteit helder voor de komende maanden, voor de komende jaren? Misschien overweeg je te investeren, op te schalen in je tijd en energie die je steekt in het bereiken en bedienen van jouw klanten? Of precies het tegenovergestelde, wil je kiezen voor een wendbaardere organisatie die veel kleiner wordt met net zoveel slagkracht?

Geweldige vragen voor de start van onze samenwerking. 
 

DOWNLOADS

FYI: DENK DAT IK VERLIEFD WORD

TEMPLATES 

Zijn in ontwikkeling. Op de hoogte blijven? Abonneer >

bottom of page