top of page

WERKWIJZE

In sprints, per oplossing of maar voor één dag

Sprint

WERKEN IN (AGILE) SPRINTS

Ideaal voor een strategische vraag, een complex probleem of een idee dat je als ondernemer wilt testen en niet meteen een grote investering wilt doen. 

 

Agile-projecten worden opgesplitst in sprints of iteraties: korte, herhaalbare fasen, doorgaans één tot vier weken lang. Het aantal en de lengte van de sprints moeten aan het begin van het project worden bepaald en elke sprint moet resulteren in een concept, prototype of werkbare versie van het uiteindelijke resultaat.

Kortom, wanneer ben je als opdrachtgever tevreden? Bij meer waarde voor jou en jouw klant. Dan pas hebben we waarde geleverd. Hoe die nieuwe waarde eruit moet zien? Samen met je team onderzoek ik en leid ik in het vinden van de juiste antwoorden. 

Oplossing

PER OPLOSSING

Ideaal voor een gerichte hulpvraag, implementatie- of inrichtingsverzoek. Wil je snel verder met een al gekozen IT-oplossing, transformatie of portfolio-werkwijze? Dan ondersteun ik in het werkend krijgen van jouw project en maximalisering van waarde uit jouw investering. 

Geus voor een dag

GEUS VOOR EEN DAG

Sta je op een belangrijk moment in de ontwikkeling van jouw bedrijf en wil je hardop nadenken samen, of brainstormen, met je team een begeleide denk-tank-sessie houden? Heb je als ondernemer vragen over IT en wat het voor jou kan brengen? 

Dan kan een GEUS voor een dag helpen. Vlieg me in en we analyseren samen vraagstukken of nieuwe mogelijkheden. 

TARIEVEN

TARIEVEN

Per sprint, oplossing of voor één dag

Heel flauw misschien, maar elke hulpvraag is uniek, dus ik heb geen vaste prijs. Ik heb een richtlijn voor een uurtarief en dat ligt tussen de €60,00 en €90,00. De manier waarop we gaan samenwerken, ons eerste contact, jouw enthousiasme en nieuwsgierigheid, mijn agenda, de opdracht of de missie; allemaal zijn het factoren die ik meeneem in een eerste offerte. Eén ding is heel zeker. Ik reken alleen resultaten. 

bottom of page